заощадження

Самостійність – це не тільки турбота про фізичні потреби наших сімей. Вона також полягає в тому, щоб бути духовно підготовленими до життєвих злетів та падінь.

Члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів завжди твердо вірили в те, що треба дбати про свої власні потреби та потреби своєї сім’ї. Забезпечувати фізичні потреби самостійно – це частина нашої культури.

Але самостійність – це набагато більше. У сучасному світі турбота про себе і свої сім’ї може означати отримання кращої освіти, а не витрачання більшої кількості часу на роботу. Це може означати початок або зростання малого бізнесу, вміння розбиратися з фінансами або вивчення навичок, які забезпечать попит на нас, як працівників, на ринку праці.

В самому серці всього цього самовдосконалення лежить віра в те, що Бог хоче, щоб ми досягли успіху. Він знає наш потенціал і благословить нас, якщо ми є слухняними Його законам і скеруванню, яке ми отримуємо від Святого Духа.

Щоб стати самостійними, ми маємо зосередитися на розвитку духовної сили. Коли ми знаходимося у злагоді з Божою волею щодо нас, ми з більшою ймовірністю знайдемо можливості, які нам підійдуть, і будемо мати сили, щоб долати труднощі на цьому шляху.

Отже, як нам дізнатися про Божу волю стосовно нас і слідувати їй? Через слухняність – не тільки заповідям, але й принципам самостійності. Слідуючи цим натхненним принципам, ми зможемо досягти успіху. Давайте розглянемо деякі з них:

що таке самостійність

Коли ми застосовуємо ці принципи, нам слід молитися про керівництво і відкрити наш розум настановам Божим. Ми розвинемо нові навички і навчимося бути слухняними духу одкровення.

Наша мета – стати самостійними в духовному та мирському плані. І що тоді?

цитата  з біблії

Хто має вступити на шлях самостійності? Всі ми. Якщо ви безробітний, працюєте неповний робочий день, маєте відчайдушну потребу в роботі, дуже потребуєте підвищення або навіть якщо ви працюєте в хорошому місці, де вам не потрібні додаткові доходи, освіта або набір навичок, ви напевне маєте працювати над розвитком самостійності. Коли ми використовуємо можливості наставляти інших в тому, як бути самостійними, часто ми самі багато чого навчаємося. Навіть якщо наші мирські навички не потребують поліпшення, наш дух може постійно зростати, коли ми допомагаємо іншим досягти свого потенціалу.

Ця стаття була написана англійською мовою та опублікована на сайті  lds.org. Переклад Тамари Мартиненко.

 

У мене є питання

The following two tabs change content below.

Позаштатний працівник

Ця публікація була написана/перекладена одним із позаштатних працівників сайту faith.in.ua Якщо ви маєте зацікавленість надати матеріали (тексти, відео, графіка, та ін.), будь ласка, повідомте нам на пошту: [email protected]