любов-бога-до-людей

«Цілі нашого Бога величні, Його любов незбагненна, Його мудрість безмежна, а Його сила всеосяжна. Тому у святих є привід радіти і звеселятися.»

-Джозеф Сміт

Любов Бога до людей-2

«Здалека Господь з’явився мені та й промовив: Я вічним коханням тебе покохав, тому милість тобі виявляю!»

Єремія 31:3

любов бога

Ваш Небесний Батько любить вас – кожного з вас. Та любов ніколи не змінюється. На неї не впливає ваша зовнішність, ваше майно або кількість грошей, яку ви маєте на банківському рахунку. Її не змінюють ваші таланти чи здібності. Просто вона є. Вона відкрита для вас, коли вам сумно чи радісно, коли ви відчуваєте розпач або безнадію. Божа любов відкрита для вас незалежно від того, чи, на вашу думку, ви заслуговуєте на неї, чи ні. Вона просто завжди є.»

Томас С. Монсон

любов бога до людей-3

«Любов Бога незмінна. Він точно знає, хто ми, і все одно любить нас.»

-Біллі Грем

господь любить людей

 

«Хоч ми й недосконалі, Він любить нас досконалою любов’ю. Хоч ми можемо відчувати, що загубились і не маємо компасу, Божа любов огортає нас з усіх боків.»

-Дітер Ф. Ухтдорф

 слова мати терези

«Бог створив нас, щоб любити і бути любимими, і це початок молитви: знати, що Він любить мене, що я створений для чогось більшого.»

-Мати Тереза

 небесний батько любить людей

«Але в цьому всьому ми перемагаємо Тим, Хто нас полюбив. Бо я пересвідчився, що ні смерть, ні життя, ні Анголи, ні влади, ні теперішнє, ні майбутнє, ні сили,  ні вишина, ні глибина, ані інше яке створіння не зможе відлучити нас від любови Божої, яка в Христі Ісусі, Господі нашім!»

До Римлян 8:37-39

 Любов бога до людей вічна

«Бог любить нас не тому, що є якась причин любити нас. Бог любить нас тому, що Він Сам є любов, і любов за своєю природою має тенденцію поширюватися і віддавати. Бог навіть не прив’язує свою прихильність до нашого навернення: в цьому, мабуть, сенс Божої любові.»

– Папа Римський Франциск

 божа любов

«Подумайте про найчистішу, всепоглинаючу любов, яку ви тільки можете собі уявити. А тепер помножте таку Любов на безкінечне число разів – це й буде міра Божої любові.»

-Дітер Ф. Ухтдорф

Стаття вперше була опублікована англійською мовою на сайті mormonhub.com. Переклад Людмили Даніел.

The following two tabs change content below.

Mila

Люблю євангелію і Церкву Ісуса Христа Святих останніх днів. Хочу, щоб усі могли відчути щастя, яке приносить євангелія. / Люблю евангелие и Церковь Иисуса Христа Святых последних дней. Хочу, чтобы все могли испытать счастье, которое приносит евангелие.