чоловік здійснює телефонний дзвінок по мобільному телефону

Телефонний дзвінок на неправильний номер і просте запрошення стало поворотним моментом у житті гавайської пари.

На початку нашого дорослого життя моя дружина і я віддалилися від Євангелії Ісуса Христа і Церкви. Одного дня місіонери повного дня зупинились біля нашого будинку, щоб переконатися, що ми знаємо, що в нашому районі недалеко від нашого дому був створений новий прихід. Вони запросили нас відвідати церкву в неділю.

Озираючись на своє життя, я розумію, що багато з проблем, які в мене були, можна було б уникнути, якби я залишався вірним своїм звітам. Мені потрібен був Спаситель і Церква, і я почав змінювати своє життя. Я поділився зі своєю дружиною тим, що в мене було сильне почуття, що ми маємо повернутися до церкви, але вона не була готова. Я прийняв її відповідь, тому що я не хотів сперечатися.

Місіонери продовжували часто навідувати нас і запрошувати до церкви. Хоча моя дружина не хотіла, я молився про себе, щоб Небесний Батько мені допоміг. Трохи згодом, в суботу ввечері, пролунав телефонний дзвінок і незнайомий голос сказав: “Брат Флорес, єпископат хотів би, щоб ви сказали вступну молитву на причасних зборах завтра, і хотів би запросити вашу дружину сказати заключну молитву”.

Добре, що по телефону він не міг бачити шок на моєму обличчі. Моє серце почало битися із змішаним почуттям страху і радості, і я відповів: “Звичайно, із задоволенням”. Я відразу ж зателефонував своїй дружині, яка була в гостях у подруги, і розповів їй про прохання єпископату. Її перша відповідь була: “О, ні!” Але коли я запевнив її, що я був так само здивований, як і вона,  – вона погодилася зробити це.

Коли ми зайшли до церкви з нашими онуками, місіонери привітали нас із виразом крайнього подиву на обличчях, але швидко подив змінився широкою посмішкою і життєрадісними вітаннями. Брат Джонс, радник в єпископаті, проводив збори і оголосив: “Молитву скаже  брат Флорес”. Я повільно підвівся і підійшов до трибуни, і коли я підійшов, я відзначив, що брат Джонс, єпископ Каавa  і брат Хо дивилися один на одного з подивом. Я сказав свою скромну молитву  і сів на місце. По завершенні зборів моя дружина промовила милу і просту молитву  подяки.

Пізніше ми дізналися, що члени єпископата збирались зателефонувати іншому брату і сестрі Флорес, які жили в цьому новому приході, щоб попросити їх молитися. Ми всі щиро посміялися над “помилкою”. Кілька членів церкви, яких ми вже знали багато років, прийшли до нас в гості того тижня і привітали нас із поверненням до Церкви. Незабаром ми почали пожинати благословення Євангелії в нашому житті, і я завжди буду вдячний за те, що помилковий телефонний дзвінок не був помилковим.

Стаття вперше була опублікована англійською мовою на www.lds.org. Переклад Шепелєвої Людмили.

The following two tabs change content below.

Mila

Люблю євангелію і Церкву Ісуса Христа Святих останніх днів. Хочу, щоб усі могли відчути щастя, яке приносить євангелія. / Люблю евангелие и Церковь Иисуса Христа Святых последних дней. Хочу, чтобы все могли испытать счастье, которое приносит евангелие.