Можливо у вас є друг або ви знаєте когось, хто є мормоном, який не п’є алкоголь і не палить. Можливо, ви бачили мормонських місіонерів, з табличкою на грудях з написом “старійшина або сестра така-то, Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів.” Можливо, ви бачили один з мормонських храмів. Або ви чули анекдоти про мормонів.

Мормоніз – це всесвітня релігія, зосереджена на Ісусі Христі. Саме з цієї причини мормони є християнами. Нас 15 мільйонів по всьому світу. Ви можете знайти наші каплиці і будинки зборів в більшості країн по всій земній кулі. Ось просте двохвилинне відео, яке розповідає про те, у що ми віримо

Ми всі діти Бога

Мормони звичайні люди. Але ми так само вважаємо, що всі ми (в тому числі і ви!) є особливими, дорогоцінними синами і дочками Бога, які прийшли на землю, щоб вчитися і рости разом з нашими сім’ями і друзями. І в один прекрасний день ми зможемо повернутися до присутності Бога і жити з Ним і нашими близькими вічно.

Мормони – християни

Ми віримо і приймаємо Ісуса Христа як Спасителя людства. Це означає, що ми визнаємо, що всі ми в цьому житті робимо помилки (як великі так і малі), поки ми навчаємось і зростаємо, але через Спокуту Ісуса Христа ми можемо мати найбільше джерело допомоги в подоланні наших недоліків і почати знову. Це означає, що ми знаємо, що одного дня ми всі помремо, але завдяки воскресінню Ісуса Христа, ми всі воскреснемо і будемо жити вічно. А це означає, що Він любить кожного з нас безумовною любов’ю.

Ось чудове півтора хвилинне відео, яке прекрасно описує любов і співчуття, які Ісус Христос має до нас. Подивись його; це одна з моїх найулюбленіших історій з Нового Завіту.

Сучасні пророки й апостоли

Ще одна річ про нас. Ми вважаємо, що Бог, Отець Вічний, досі покликає своїх слуг, пророків і апостолів, виконувати Його роботу на землі, яка полягає в тому, щоб привести всіх нас до Його Сина, Ісуса Христа. Вони є особливими свідками Спасителя. Бог все ще живе, і, що навіть більш важливо, Він як і раніше любить і піклується про нас, і ми вважаємо, що Він посилає цих свідків як пророків, провидців і одкровителів саме для цього періоду часу, в якому ми живемо. Вони звичайні люди, які намагаються бути вірними кожного дня, вони походять з різних прошарків суспільства і проходять різін життєві шляхи. Але коли вони покликані Богом, тоді вони присвячують своє життя тому, щоб допомогти нам зрозуміти задуми Бога, зміцнити нашу віру і дізнатися істини Євангелії Ісуса Христа.

В Біблії, Від Матвія 7:16, сказано: ” По їхніх плодах ви пізнаєте їх.” Чому б вам не спробувати послухати їхні свідчення про Спасителя і побачити самим? (Це відео триває близько двох хвилин.)

Саме через цих пророків та апостолів члени Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів знають, що частиною Божого плану є те, що сім’ї можуть бути разом навіки. Саме через них ми отримуємо настанови і мотивацію, щоб слідувати вченню і прикладу Ісуса Христа. Через їхні приклади ми можемо краще розуміти як спілкуватися з нашим Небесним Батьком через щиру молитву і особисте одкровення, яке ми отримуємо через Святого Духа. Вони дійсно допомагають нам наблизитися до Спасителя.

цитата: Дітер Ф. Ухтдорф свідчить про те, що Бог закликає пророків, щоб направляти своїх дітей

Мормони вірять, що Бог продовжує прикликати пророків і апостолів

Отже, тепер ви знаєте трохи про нас. Ісус дав нам заповідь: ” Люби свого ближнього” (Від Марка 12:31). Це має бути девізом кожного справжнього християнина, якщо ми намагаємося стати учнями Христа, і це те, що ми прагнемо робити в нашому повсякденному житті. Ми знаємо, що ми всі недосконалі люди, але коли ми робимо добро, є певне почуття всередині, яке говорить нам про те, що ми робимо правильно.

Якщо ви хочете поговорити з одним з нас, будь ласка, натисніть на це посилання і перейдіть в “чат” або просто відправте нам листа за адресою [email protected].

The following two tabs change content below.

Позаштатний працівник

Ця публікація була написана/перекладена одним із позаштатних працівників сайту faith.in.ua Якщо ви маєте зацікавленість надати матеріали (тексти, відео, графіка, та ін.), будь ласка, повідомте нам на пошту: [email protected]
Позначки: