Десятина

grapes greenОдним з найрозповсюдженіших принципів фінансування та просування роботи Господа на Землі –  є принцип десятини. Він був відомий ще за часів Старого Завіту.  Сам принцип полягає в тому, що члени Церкви Ісуса Христа Святих останніх днів віддають одну десяту частину від свого прибутку, яка використовуються на проповідування та поширення Євангелії Ісуса Христа по всьому світу, а саме: будівництво храмів та інших церковних споруд, підготовку церковних матеріалів та їх переклад, фінансування місіонерських програм (однак ці кошти не використовуються на покриття особистих витрат місіонерів).

Як показує практика, десята частина доходу є не великою  його частиною, і тут більш важливіше не сама сума коштів, яку передає член Церкви, а дотримання встановлених Богом принципів, тобто сама віра людини. Згадайте історію про жінку, яка пожертвувала останні гроші, і те, що сказав про неї Ісус: «…І поглянув Він угору, і побачив заможних, що кидали дари свої до скарбниці. Побачив і вбогу вдовицю одну, що дві лепті туди вона вкинула. І сказав Він: По правді кажу вам, що ця вбога вдовиця вкинула більше за всіх!» (Від Луки 21:1-3).  Тим, хто проявляє стійкість і вірність, віддаючи чесну десятину, Господь обіцяє благословити у всіх сферах життя.