Ви коли-небудь відчували, що життя занадто важке? Можливо, ви відчуваєте, що ніби потрапили у бурю з градом, і на вас, символічно висловлюючись, обрушилися смуток і хвороби.

Іноді ви проходите випробування, в яких відчуваєте себе самотніми або думаєте, що не зможете це пережити. Але пам’ятайте, ви ніколи не будете самотніми. Бог любить вас і хоче вам допомогти. Він послав Свого Сина, Ісуса Христа, щоб допомогти вам пережити труднощі життя.

ЗА ДОПОМОГОЮ ВІРИ В ІСУСА ХРИСТА

Коли відбувається щось погане, це може похитнути вашу особисту віру в Ісуса. Але віра – це саме те, що вам потрібно, щоб витримати ваші випробування.

Віра є джерелом дій і сили. Коли ви вірите в Ісуса, ви повністю довіряєте Йому і покладаєтеся на Нього. Ви вірите, що Ісус розуміє ваші випробування і знає ваші почуття, навіть якщо ви не до кінця розумієте, як.

Оскільки Ісус розуміє ваші страждання і немочі завдяки Своїй спокутній жертві, Він знає, як допомогти вам у повсякденних життєвих труднощах. Якщо ви вірите в Ісуса, Він дасть вам сили протистояти вашим випробуванням.

ЗА ДОПОМОГОЮ СПОКУТНОЇ ЖЕРТВИ ІСУСА ХРИСТА

Пам’ятайте, що Ісус Христос прийшов на землю і отримав досвід випробувань і труднощів земного життя. Він розуміє, як це бути смертним та відчувати спокуси і страждання (див. Алма 7:11-12). Крім того, під час Своєї спокутної жертви Він взяв на Себе наші гріхи, наш біль і наші хвороби, щоб знати, «як допомогти Своєму народові в його недугах» (Алма 7:12).

Ісус разом з Небесним Батьком знає, через що ви проходите. Вони знають справжні почуття вашого серця. Завдяки Своєму життю і Спокуті, Ісус зміг відчути і зрозуміти все на світі, що дозволяє Йому виявляти досконале співчуття і милосердя до вас в усіх ваших випробуваннях і трагедіях.

ЗА ДОПОМОГОЮ МОЛИТВИ

Молитва – це один із способів отримати втішання у важких ситуаціях. Наші випробування упокорюють нас, і якщо ми виливатимемо почуття свого упокореного серця Богові в молитві, ми зможемо отримати втішання. Ми молимося Небесному Батькові в ім’я Ісуса Христа, і потім ми отримуємо втішання через Святого Духа.

ЗА ДОПОМОГОЮ СВЯТОГО ДУХУ

Святий Дух діє через Світло, або Дух Христа, і всі люди, незалежно від їхньої релігії, можуть мати з собою Духа Христа. Його Святий Дух є утішителем.

Ніхто з нас не буває щасливим 100% часу. Так і не повинно бути. Якусь частину свого життя ми відчуваємо смуток і тривогу. Але часто Святий Дух поруч з нами, щоб втішати нас і приносити спокій, коли ми переживаємо важкі часи.

Незалежно від того, наскільки складними можуть бути ваші випробування, ви можете знати, що ви не самотні. Небесний Батько та Ісус розуміють, через що ви проходите, і Вони забезпечили все необхідне, щоб допомогти вам отримати спокій і угамувати бурі у вашому житті.

Ця стаття була написана англійською мовою та опублікована на сайті comeuntochrist.org. Переклад Тамари Мартиненко.

 

 

The following two tabs change content below.

Позаштатний працівник

Ця публікація була написана/перекладена одним із позаштатних працівників сайту faith.in.ua Якщо ви маєте зацікавленість надати матеріали (тексти, відео, графіка, та ін.), будь ласка, повідомте нам на пошту: [email protected]