24 вересня 2019 року – кращий день у моєму житті. В цей день я одружився і був запечатаний з моєю розумною, веселою і красивою дружиною Медісон. За кілька місяців до нашого весілля ми працювали над плануванням цього дня, намагаючись не упустити жодної деталі. Одна з цих деталей полягала у виборі тих, хто буде свідками на нашому запечатуванні. Знаючи, що наші свідки повинні бути чоловіками, я попросив свого батька, а дружина попросила свого. Вони обидва погодилися, і наше запечатування було таким дивовижним, що ми навіть і не очікували

Дев’ять днів по тому президент Рассел М. Нельсон оголосив про зміни в політиці стосовно того, хто може служити свідками під час храмових обрядів, вказавши, що чоловіки і жінки можуть бути свідками під час обрядів хрещення і запечатування. У Церкві повсюди ці зміни зустріли з хвилюванням і радістю, і багато членів Церкви поділилися тим, як вони з нетерпінням чекають на те, щоб ці зміни були втілені у реальному житті.

Через десять днів після цього оголошення я був присутній на церемонії запечатування батька моєї дружини. Він мав запечататися зі своєю дружиною на дворічну річницю їхнього весілля. Коли ми з дружиною разом з іншими гостями почали розміщуватися в м’яких кріслах в кімнаті для запечатування, ми тихо чекали на початок майбутнього обряду запечатування. Поки ми сиділи, до мене поступово почало приходити усвідомлення того, що матері нареченого і нареченої сидять в кріслах для свідків.

Мені знадобилося кілька хвилин, але, врешті-решт, я усвідомив, що є свідком чогось нового. До недавніх змін я припускав, що бути свідком на таїнствах є обов’язком священства, і тому тільки чоловіки могли це робити. Виявляється, я був неправий, і я щасливий, що був неправий.

У цій кімнаті запечатування моє розуміння дев’ятого Символу віри зміцнилося. Він вчить: «Ми віримо всьому, що Бог відкрив, усьому, що Він відкриває тепер, і ми віримо, що Він відкриє ще багато великого і важливого стосовно Царства Божого». Бог відкрив прекрасні істини пророкам Відновлення, і Він відкриє ще багато. Як сказав президент Нельсон: «Відновлення – це безперервний процес, і нам потрібно ще багато зробити, перш ніж Господь прийде знову».

Я відразу зрозумів, що ці зміни були дані Богом. Не було ніяких сумнівів, невпевненості або коливань в це особливій кімнаті. Тільки любов Бога, друзів, сім’ї і пари – та ж сама любов, яка відчувалася під час нашого з Медісон запечатування всього 19 днів тому.

Сидячи в цій кімнаті, чекаючи, коли мій тесть буде запечатаний зі своєю дружиною, і їх запечатування буде засвідчено його люблячою матір’ю і матір’ю його дружини, у мене не було відчуття, що щось не так. Пара, інші гості та я були свідками великої обіцянки Відновлення: Бог не мовчить і все ще промовляє до Своїх дітей!

У нас є живе одкровення. Ми співаємо: «І завжди світло правди вестиме до Христа…., нема кінця священству та істині святій». Ми навчаємо, що Бог говорив, Бог говорить, і Бог буде говорити. Завдяки цим змінам чоловіки та жінки тепер можуть бути свідками найважливіших обрядів на землі. Я вдячний за те, що Небесний Батько вже відкрив, і за те, що Він зараз відкриває, і я з нетерпінням чекаю на те, що Він продовжить відкривати Своїм істинним і живим Пророкам.

Ця стаття була написана Tommy Johnson, і опублікована на сайті ldsliving.com під назвою «What God Taught Me at a Women-Witnessed Sealing»

Українська © 2019 LDS Living, A Division of Deseret Book Company | Englsih © 2019 LDS Living, A Division of Deseret Book Company.

The following two tabs change content below.

Mila

Люблю євангелію і Церкву Ісуса Христа Святих останніх днів. Хочу, щоб усі могли відчути щастя, яке приносить євангелія. / Люблю евангелие и Церковь Иисуса Христа Святых последних дней. Хочу, чтобы все могли испытать счастье, которое приносит евангелие.