Ісус навчає людей

Вірити

Івана 14:1: “Нехай ваші серця не тривожаться. Вірте в Бога і в мене вірте.”

Розуміння того, що ви дитя Бога, допоможе вам поставити ціль і наповнити своє життя тим, чим Бог хоче, щоб воно було наповнене.

Довіряти

У Приповістях 3:5–6 говориться: “Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся! Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки.”

У Бога є план для вас і Він знає про ваше існування. Він хоче, щоб ви були щасливими і успішними. Повірте, що у Нього є план для вас, і що як хороше, так і погане є частиною цього.

Від Марка 10:27: “Ісус же поглянув на них і промовив: Неможливе це людям, а не Богові. Бо для Бога можливе все!”

Молитися

До филип’ян 4:6–7: “Ні про що не турбуйтесь, а в усьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою. І мир Божий, що вищий від усякого розуму, хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі.”

Молитва може заспокоїти ваш розум і дати вам напрямок і фокус, полегшити стрес.

Виконувати Божі заповіді

Непослух Божим заповідям може привести до стресу і нещасть. Через виконання заповідей Бога ви зможете отримати благословення. Послух Божим заповідям не дорівнює життю без стресу, але це дійсно допомагає.

Читати Писання

2 Петра 1:3: “Усе, що потрібне для життя та побожности, подала нам Його Божа сила пізнанням Того, Хто покликав нас славою та чеснотою.”

Ми можемо знайти напрямок, натхнення і спокій, коли ми читаємо слова Бога у Священних Писаннях.

Бути вдячними

Вдячність та служіння Богові можуть відволікти наш розум і думки від наших проблем і знов сконцентрувати їх на Богові.

До колоссян 3:15: “І нехай мир Божий панує у ваших серцях, до якого й були ви покликані в одному тілі. І вдячними будьте!”

Розвивати стосунки з іншими через служіння

Ісус віддавав свій час Своєму Батькові, людям і розвитку відносин з людьми. Коли ви служити іншим і розвиваєте відносини з тими, хто навколо вас, ви можете з іншого боку подивитися на свої власні проблеми, розвинути міцні відносини з Богом і Ісусом Христом, і навчитися любити інших, як Вони люблять вас.

2 до Коринтян 1:3–4: “Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, Отець милосердя й Бог потіхи всілякої, що в усякій скорботі Він нас потішає, щоб змогли потішати й ми тих, що в усякій скорботі знаходяться, тією потіхою, якою потішує Бог нас самих.”

Будьте терплячими

Якова 1:2–4: “Майте, брати мої, повну радість, коли впадаєте в усілякі випробовування, знаючи, що досвідчення вашої віри дає терпеливість. А терпеливість нехай має чин досконалий, щоб ви досконалі та бездоганні були, і недостачі ні в чому не мали.”

Бог вас не залишить. Стреси і випробування є частиною життя, але якщо ви будете терплячими і будете вірити в Бога, ви зможете побачити Його любов і благословення.

Ця стаття вперше була опублікована англійською мовою на www.mormon.org. Переклад Шепелєвої Людмили.

The following two tabs change content below.

Mila

Люблю євангелію і Церкву Ісуса Христа Святих останніх днів. Хочу, щоб усі могли відчути щастя, яке приносить євангелія. / Люблю евангелие и Церковь Иисуса Христа Святых последних дней. Хочу, чтобы все могли испытать счастье, которое приносит евангелие.