відчути любов Бога

У вівторок, 3 грудня, член Кворуму Дванадцятьох Апостолів Старійшина Ренлунд приніс своє свідчення про Божу любов під час духовного вечору в УБЯ і дав кілька порад тим, хто відчуває нестачу духовного насичення у своєму житті.

Він поділився досвідом, який він пережив кілька років тому, коли щонеділі мав відвідувати курси підвищення кваліфікації для медиків. Зрештою цей розпорядок став звичним, і його духовні «рецептори» стали менш сприйнятливими.

Старійшина Ренлунд став на коліна і благав Бога про прощення. Він відчув спонукання скласти план задля зміни цієї моделі поведінки і знайшов три способи, які йому допомогли.

«Ось припис з трьох пунктів для рецепторів, які втратили чутливість до Божої любові: покаяння, вивчення Писань та прийняття причастя, щоб Святий Дух міг бути з нами, – сказав він. – Якщо ми не усунемо цю дисфункцію на ранньому етапі, ми кінець-кінцем будемо «поза почуттям» (1 Нефій 17:45). А це згубно для нашої духовності».

Сестра Ренлунд виступила разом зі своїм чоловіком, ще раз підкресливши важливість причастя і духовних завітів. Вона зазначила, що велика сила приходить через завіт хрищення і завіти причастя.

«Ми можемо отримати силу і підтримку, за допомогою яких можемо змінитися, коли свідчимо Богу, нашому Батькові, що ми готові взяти на себе ім’я Ісуса Христа. Коли ми беремо на себе ім’я Ісуса Христа, ми ототожнюємо себе з Ним як Його учні. Ми пов’язуємо себе з Його ім’ям, з Ним».

Ця стаття була написана співробітником сайту та опублікована на ldsliving.com під назвою «Elder Renlund Offers Three Steps to Experience God’s Love»

Українська © 2019 LDS Living, A Division of Deseret Book Company | Englsih © 2019 LDS Living, A Division of Deseret Book Company.

The following two tabs change content below.

Позаштатний працівник

Ця публікація була написана/перекладена одним із позаштатних працівників сайту faith.in.ua Якщо ви маєте зацікавленість надати матеріали (тексти, відео, графіка, та ін.), будь ласка, повідомте нам на пошту: [email protected]